Home » Witgoed » Wasmachine onderdelen

Wasmachine onderdelen

Je trouwe wasmachine begeeft het na enkele jaren, net nadat de garantie is verlopen. Een nieuwe wasmachine is weer een hoop geld, en iemand inhuren om de reparatie te laten uitvoeren is ook niet goedkoop. Wat kun je dan doen? Een goede optie is dan zelf je wasmachine repareren. Dat is het goedkoopste alternatief.

 

Wasmachine onderdelen bestellen

Een washmachine repareren is minder moeilijk dan je denkt. Je kunt namelijk alle wasmachine onderdelen online bestellen! Dit kan bijvoorbeeld op de website onlineonderdelenshop.nl

 

Oplossing snel gevonden

Op internet kom je er snel genoeg achter dat je niet de enige bent met hetzelfde probleem. Vaak wordt de oplossing snel genoemd. Moderne wasmachines geven een foutcode aan wanneer het om een elektrisch defect gaat. Deze foutcode kun je googelen en zodoende kom je er snel achter welk onderdeel kapot is. Vaak kun je het kapotte onderdeel eenvoudig vervangen zonder veel kennis te hebben van elektronica. Qua gereedschap heb je in de meeste gevallen zelfs niet meer nodig dan alleen een kruiskop schroevendraaier. 

 

Instructievideo op Youtube

Op Youtube vind je ook veel filmpjes van mensen die hun eigen wasmachine repareren. Ongetwijfeld kun je ook video’s vinden van jouw wasmachine model. Door de video te bekijken zie je precies welke schroeven je waar moet losdraaien en hoe je het kapotte wasmachine onderdeel moet vervangen. In de meeste gevallen kost het je zelfs niet meer dan een half uur tijd. Door het zelf te doen kun je honderden euro’s uitsparen. De onderdelen zijn online bovendien een stuk goedkoper dan wanneer je deze via de monteur koopt. Ook de voorrijkosten spaar je uit.

 

Iedereen kan een wasmachine repareren

Iedereen kan een kapotte wasmachine repareren. Er zijn goede handleidingen te vinden, en op verschillende fora kun je snel terugvinden welk onderdeel defect is. Typ gewoon het merk en modelnummer in met de klacht. Zo kom je snel tot de oplossing. Vervolgens bestel je de wasmachine onderdelen en kun je ze vervolgens vervangen. Je hoeft ook niet dagenlang te wachten want wanneer je ze online bestelt dan heb je ze de volgende dag al in huis!