Home » Winkelen » De beste eliquids kopen

De beste eliquids kopen

ELIQUID-FLESJEDe e-liquid wordt als vervanging voor tabak gezien en zonder dat is elektrisch roken niet mogelijk. E-liquids bestaan bijna altijd uit twee basisstoffen te weten PG en VG. Daarnaast voegen fabrikanten nicotine toe en stoffen die de smaak bepalen. Er zijn nogal veel verschillende e-liquids op de markt waardoor er altijd wel eentje is die je lekker vindt.

 

PG, VG en de smaak en damp

Je kan er vanuit gaan dat de e-liquid die je koopt bestaat uit in elk geval de stoffen VG en PG. VG (plantaardige glycerine) zorgt met name voor de ontwikkeling van damp en smaak terwijl PG de stof is die de ‘zwaarte’ bepaald. Deze stof zorgt voor een prikkeling in de keel, beter bekend als een ’throathit’. 50% PG en 50% VG is volgens kenners een goede verhouding voor een e-liquid. Maar dit is voor iedereen weer anders.

 

Veilige e-liquids kopen

veilige-liquidsAls je overstapt van roken naar dampen, dan kun je er vanuit gaan dat je sowieso minder ongezond leeft dan voorheen. Dampen wordt niet als gezond gezien maar wel als minder schadelijk dan roken. Onderzoeken tonen aan dat dampen tot wel 98% minder schadelijk is dan wanneer je zou roken. Of dat klopt weten we niet, maar wat we wel weten is dat dampers al snel vooruitgang zien in hun conditie, de bloedsomloop verbetert en dat hun smaak en reukvermogen terugkeert. Het is wel belangrijk dat je kiest voor veilige liquids. Dat zijn e-liquids die voldoen aan de veiligheidsnormen en regelgevingen die in Nederland gelden. op de verpakking van e-liquids moeten diverse zaken daarom ook vermeld worden. Zoals de stoffen die gebruikt zijn, waar het product is geproduceerd, de houdbaarheidsdatum, de hoeveel nicotine in mg per ml, et cetera.

 

Geld besparen met de e-sigaret

Door over te stappen op elektrisch roken kan je veel geld besparen. Een gewoon pakje sigaretten kost tussen de 6 en de 7 euro. Een flesje e-liquid kost veel minder dan dat en staat gelijk aan ongeveer 4 pakjes sigaretten!

 

Eliquid goedkoop kopen

Wil je een eliquid goedkoop kopen dan moet je beslist naar http://eliquidkopen.nl/ toegaan. Standaard heeft deze shop al de laagste prijzen maar je kunt nog meer korting krijgen wanneer je meer besteld. Hoe meer eliquids je koopt, hoe meer korting je krijgt. De korting staat los van de merken of smaken want het gaat om het totaal aantal. Een andere leuke bijkomstigheid van deze eliquid shop is dat ze liquids verkopen welke zeer moeilijk te krijgen zijn. Des te meer redenen om eens een kijkje te nemen 🙂

cosmic-fog-evil-cloud-vgod-kilo

Plaats een reactie