Home » Webshop » Webwinkel beginne

Webwinkel beginne

Heel veel mensen spelen met het idee om een webshop te starten. Een webwinkel beginne is een snelle en betaalbare manier om je eigen zaak op te zetten. Als je een goed idee hebt voor een winkel is een webwinkel beginne veel minder risicovol dan een winkelpand betrekken. Je hebt wel de juiste software nodig, en afhankelijk van het systeem dat je kiest kan het onnodig complex zijn of enorm duur. Het Shoptrader platform biedt het beste van beide werelden; betaalbaar en veelzijdig. En ja, ook jij kan een webwinkel beginne in Shoptrader.

webwinkel beginne

Hoe werkt Shoptrader?

De tijd van logge programma’s installeren op je PC is voorbij, het Shoptrader platform is een online tool waar je overal aan kunt werken. Online werken heeft nog meer voordelen bij een webwinkel beginne omdat updates automatisch worden doorgevoerd, zo werk je steeds met de meest recente versie. Ook de instapkosten liggen veel lager, je betaalt per maand een vast bedrag zodat je niet meteen met een fikse rekening geconfronteerd wordt. Dat klinkt allemaal heel mooi, maar waarom zou je een webwinkel beginne met Shoptrader?

 

Gericht op ondernemers

Er zijn volop systemen om websites te bouwen met vele mogelijkheden, toeters en bellen. Maar jij wilt een webwinkel beginne, dat is een heel duidelijke doelstelling. Shoptrader is specifiek gemaakt voor ondernemers die snel aan de slag willen gaan met hun eigen webwinkel. Zowel ervaren winkeliers die decennia lang in de business zitten, en nieuwkomer die nog nooit eerder iets hebben verkocht. Het Shoptrader systeem is toegankelijk voor iedereen, en flexibel genoeg om mee te schalen met de onderneming. Uiteindelijk wil je niet alleen een webwinkel beginne, maar deze ook laten groeien.

 

Drie tarieven voor doorgroeien

Bij Shoptrader kun je kiezen uit drie maandtarieven, afhankelijk van jouw budget en de omvang van de zaak kun je kiezen welke optie het beste aansluit bij jouw activiteiten. Je kunt een webwinkel beginne met een eenvoudig abonnement en later upgraden, daarnaast zijn er vele plug-ins beschikbaar om jouw webshop verder uit te breiden. Een webwinkel beginne is heel eenvoudig, als je de basis hebt gelegd heb je alle tijd om jouw winkel verder in te richten en uit te bouwen.

 

Gratis een webwinkel beginne

Bij Shoptrader kun je de eerste 15 dagen gratis het platform testen. Dan zie je direct of het systeem goed werkt, en of je in de wieg bent gelegd voor het ondernemerschap. Je hebt dus niets te verliezen!