Home » Webshop » Waar koop je een e-sigaret?

Waar koop je een e-sigaret?

damp-e-sigaret-winkel-logoDe traditionele sigaret raakt steeds meer in de verdrukking nu talloze mensen de e-sigaret hebben ontdekt en er lustig op los dampen. Roken met e-sigaretten heeft veel voordelen in vergelijking met gewone sigaretten. Elektrisch roken is veel minder schadelijk en tot wel 4 maal zo goedkoop! Waar koop je een e-sigaret en waar moet je als beginnende damper op letten?

Online kiezen uit verschillende e-sigaretten

De populariteit van de e-sigaret is sinds 2012/2013 langzaam gestegen tot wat het nu is. Iedereen kent wel een aantal mensen in zijn of haar vrienden- en kennissenkring die elektrisch roken. Omdat er bij elektrische sigaretten geen verbranding plaatsvindt maar vloeistof wordt verhit, vervolgens verdampt en dan ingeademd wordt, moeten we eigenlijk spreken van ‘dampen’ in plaats van roken. We raden mensen aan die willen overstappen op elektrisch roken om zich online te laten informeren over de verschillende soorten elektrische sigaretten die er zijn. Er zijn namelijk nogal veel verschillende soorten e-sigaretten en merken op de markt; wegwerp sigaretten, atomizers, clearomizers, boxmods en zelfs e-sigaretten die er uit zien als sigaren of pijpen. Ga dus online op zoek naar de verschillen en bestel vervolgens je e-sigaret op Damp-e. In deze shop vind je vrijwel alles op het gebied van elektronisch roken!

Wat heb je nodig om elektrisch te roken?

In hoofdzaak heb je 4 dingen nodig: Een elektrische sigaret, een batterij, een oplader en vloeistof (e-liquid). Je kan een alles-in-1 pakket kopen maar je kunt er ook voor kiezen om alle onderdelen los te bestellen, maar dat is nogal wat werk en nergens voor nodig. Wij raden iedereen aan om een hervulbare sigaret te kopen. Hiermee damp je vele malen voordeliger maar is de rookbeleving ook veel intenser. Natuurlijk zou je ook eerst een aantal wegwerp sigaretten kunnen aanschaffen om elektrisch roken uit te kunnen proberen voordat je investeert in een goede hervulbare e-sigaret.

E-sigaret waar kopen

Een e-sigaret kun je kopen in de winkel en op internet. Op de vraag e-sigaret waar kopen kunnen we je een eenvoudig antwoord geven. Ga naar Damp-e.nl of bezoek hun online webshop. Damp-e is dé speciaalzaak én specialist als het gaat om e-sigaretten en e-liquids. Je krijgt een persoonlijk advies en kunt alle producten gratis uittesten. Damp-e zit met hun winkel in Zeist aan de Slotlaan 271. Kom je daar in de buurt, dan is het zeker aan te raden om eens een bezoekje te brengen aan de prachtige winkel waar alles mogelijk is.

e-sigaret-winkel-damp-e

 

Plaats een reactie