Home » Vervoer » Je auto verkopen kan zonder kosten!

Je auto verkopen kan zonder kosten!

Gratis je auto verkopen? Dat kan via gratismijnautoverkopen.nl

Veel mensen weten niet veel andere opties om van hun auto af te komen dan Marktplaats. Uiteraard een handige site waar je de auto onder de aandacht kunt brengen. Echter kost het adverteren op deze site wel geld. Een advertentie om je auto te verkopen kost je per week zo’n 15,- euro. Daarmee komt hij in de lijst te staan samen met duizenden andere auto’s. Er zijn diverse opvalopties tegen betaling waar je gebruik van kunt maken. Kortom kost het je geld om de auto aan de man te brengen, los van het feit dat je hem ook daadwerkelijk kunt verkopen.

auto-verkopen-snel

In slechts 24 uur tijd

Gratis mijn auto verkopen heeft de oplossing om je auto niet alleen binnen 24 uur te verkopen maar ook nog eens voor de beste prijs. Zoals de titel al luidt, kost het verkopen je helemaal niets. Ook het aanmelden of het ontvangen van de verkoopprijs afkomstig van ruim 5000 aangesloten autobedrijven is kosteloos en vrijblijvend! Zonder maar een cent uit te geven weet je niet alleen exact wat je auto waard is maar waarvoor je hem binnen een dag ook nog eens kunt verkopen.

 

Gratis & snel

kenteken-met-timJe auto verkopen gaat via ‘Gratis mijn auto verkopen’ sneller en makkelijker en het kost je helemaal niets. Wanneer je een prijsvoorstel hebt gekregen dan kun je zelf beslissen wat je daarmee doet. Spreekt de prijs jou aan dan kun je besluiten de auto te verkopen voor het genoemde bedrag welke overigens gegarandeerd is. Dit betekent dat er geen onderhandelingen meer plaats vinden over de prijs omdat deze vooraf al geboden is aan de hand van de verstrekte informatie. Je spaart tijd, geld en frustratie. Een makkelijkere en goedkopere manier om je auto te verkopen is er niet.

Vraag gratis en vrijblijvend op ‘Gratis mijn auto verkopen’  op wat je auto exact waard is en waarvoor je hem ook direct kunt verkopen.

Plaats een reactie