Home » Social media » De voordelen van Facebook likes kopen

De voordelen van Facebook likes kopen

facebook-duimAls je een Facebookpagina voor je bedrijf gaat aanmaken, dan is het wel zo prettig dat de pagina ook een mooi aantal fans krijgt. Helaas gaat dat lang niet altijd vanzelf. Bovendien kan het een hele tijd duren voordat het aantal likes zo groot is dat het professioneel en betrouwbaar overkomt. Zeker voor minder bekende of nieuwe bedrijven is dit een probleem. Een oplossing is Facebook likes kopen. Dit klinkt misschien wat tegennatuurlijk, maar heeft toch een aantal belangrijke voordelen.

 

Professionele uitstraling

Een Facebookpagina met maar een paar tientallen likes ziet er een beetje amateuristisch uit. Het geeft een bedrijf geen betrouwbare uitstraling. Dit is heel belangrijk, want het is bekend dat mensen zich sterk laten leiden door de mening van anderen. Positieve reviews en het aantal fans dat een Facebookpagina heeft dragen sterk bij aan de overweging om een product bij een bedrijf te kopen. Bovendien zijn mensen eerder geneigd om een pagina te liken als al veel andere mensen hun voorgingen. Het is dan een veilige keuze. De likes die je inkoopt zorgen dus voor een sneeuwbaleffect, zodat je ook nieuwe gratis fans erbij zult krijgen.

facebook-grafiek

 

Investering en opbrengst vooraf duidelijk

Je kunt via Facebook ook campagnes opzetten om zelf likes te werven. Het nadeel daarvan is dat je vooraf niet goed kunt inschatten wat hiervan de kosten zullen zijn en hoeveel het op gaat leveren. Het kan zomaar zijn dat je je hele budget besteedt aan een handjevol nieuwe volgers. Met Facebook likes kopen weet je vooraf zeker dat je een bepaald aantal likes krijgt voor een afgesproken bedrag. Je kunt daarbij vaak ook nog bepaalde doelgroepen uitkiezen. Hoewel Facebook over goede mogelijkheden beschikt om te targeten, is het als je zelf gaat werven moeilijk om vooraf te weten wie jouw pagina zullen liken.

 

Het is effectief

Al met al is het inkopen van likes dus effectief. Je kunt binnen een korte tijd je Facebookpagina een professionele uitstraling geven die ook andere mensen ertoe zal aanzetten om de pagina te liken. Hoe meer fans je hebt, hoe groter het bereik ook weer wordt. Elke keer dat iemand een post van je liket, dan krijgen de vrienden van die persoon jouw boodschap ook weer te zien. Een aanbeveling van vrienden heeft bovendien een sterke invloed op hoe potentiële nieuwe klanten over jouw bedrijf denken.

Wil je Facebook likes kopen dan ben je bij https://www.like4you.nl/ aan het juiste adres!