Home » Social media » Likes en Volgers kopen

Likes en Volgers kopen

likes-kopen-logoLikes-Kopen.nl is een betrouwbare webshop waar je terecht kunt voor al je social media producten. Likes en volgers kopen gaat snel en eenvoudig. Ideaal wanneer je een nieuw bedrijf lanceert en even een boost nodig hebt. Ook wanneer je een reeds bestaand bedrijf hebt dan is het vaak interessant om wat extra volgers of Likes aan te schaffen.

 

Het kopen van Likes en volgers

Likes en volgers kopen gaat makkelijk en snel. In de webshop van Likes-Kopen.nl kun je het product selecteren waarvoor je Likes en volgers wilt gaan kopen. Kies het juiste aantal en vul geef de pagina op waar ze terecht moeten komen.

 

Voorbeeld van Facebook Likes kopen

prijs-facebook-likesStel je wil voor Facebook Likes kopen. Selecteer dan als eerst de afkomst van de Likes. Moet dit Nederlandse Likes worden, Internationaal, Europees of iets anders. Kies daarna het aantal Likes dat je voor de pagina wilt hebben. Nederlandse Likes beginnen al vanaf 50 stuks. Voordat je op de knop “voeg toe” kunt klikken om ze in de winkelwagen te stoppen moet je nog eerst even de pagina-url opgeven. Vervolgens kom je in de betaalomgeving terecht waar je jouw gegevens voor de factuur kunt invullen. Wens je liever anoniem te blijven dan geef je alleen je Email adres op. De betaalmethodes variëren van iDeal tot en met Paypal. Ruime keuze dus.

Direct na de bestelling ontvang je de factuur in de mailbox. Deze kun je in je boekhouding stoppen. Op de factuur staat netjes de aangekochte artikelen inclusief de BTW vermelding.

Binnen enkele minuten ontvang je nog een mail. Deze mail bevat een screenshot van jouw profiel met daarop zichtbaar het aantal Likes of volgers voordat er begonnen wordt. Zodoende kun je later terugzien hoe het profiel er voor- en na de levering eruit zag.

 

Verschillende social media producten

Bij Likes-Kopen.nl kun je terecht voor heel veel verschillende social media producten. De meest populaire social media kanalen waarvoor Likes-Kopen.nl producten verkoopt zijn:

  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Instagram
  • Soundcloud
  • Google
  • Pinterest
  • Linkedin
  • en nog veel meer

Voor elk social media kanaal zijn er weer verschillende producten verkrijgbaar. Denk hierbij aan pagina Likes, berichten laten liken of delen, meer views, retweets, foto Likes, plays en repins. De mogelijkheden hangen weer van het social media kanaal af.

social-media-producten-van-likes-kopen

Vertrouwd zaken doen

Bij Likes-Kopen.nl doe je vertrouwd zaken. De beveiligde webshop omgeving is erg veilig en is bovendien voorzien van een keurmerk. Mocht er onverhoopt een geschil zijn en je komt er niet uit, dan kun je altijd terugvallen op de onafhankelijk geschillencommissie van het keurmerk. Ook de betaalmogelijkheden zijn veilig dus je loopt geen enkel risico. Wanneer je een vraag hebt kun je gewoon bellen of mailen. Een van de medewerkers zal jouw dan netjes te woord staan.

 

Veiligheid van je profiel

ervaringen-likes-kopenWie Likes of volgers koopt bij Likes-Kopen.nl is ervan verzekerd dat zijn of haar profiel geen gevaar loopt. Likes-Kopen.nl heeft al vele jaren ervaring en stelt de veiligheid voorop. Je wilt je kostbare profiel toch niet riskeren? De levering wordt altijd zorgvuldig gecontroleerd zodat jouw profiel geen enkel risico loopt.

 

Lage prijzen met behoud  van kwaliteit

Naast kwaliteit en gemak betaal je bovendien zeker niet te veel. De prijzen zijn bijzonder laag vergeleken met concurrenten. Dit komt omdat Likes-Kopen.nl alles zelf in huis heeft en geen gebruik hoeft te maken van derden in tegenstelling tot concurrenten. Het aanbod is zeer riant en door de grote hoeveelheid klanten kan de winstmarge per product gereduceerd worden. Voor de klant betekent dat een lagere prijs zonder te hoeven inleveren op kwaliteit.

 

Garantie op je producten

Wat je koopt krijg je geleverd, zo simpel is het. Koopt je 100 volgers dan krijg je 100 volgers. Bovendien krijg je garantie op de Likes en volgers dat ze blijven staan. Mocht het onverhoopt gebeuren dat er een paar wegvallen dan worden deze kosteloos aangevuld natuurlijk.

 

SEO producten

Wanneer je een website hebt en hoger in Google wil scoren dan zijn er diverse producten welke je in kunt zetten.  Je kunt kiezen uit diverse pakketten en producten welke je site sterker maken. Onder andere is er keuze uit social signals, NL backlinks en artikel linkbuilding.

 

Aanbiedingen

aanbieding-instagram-volgersWil je gebruik maken van een interessante aanbieding? Kijk dan op een van onze eigen social media kanalen! Als we je een tip mogen geven, volg ons met je eigen profiel zodat je direct geüpdate wordt wanneer er een nieuwe aanbieding is.

Plaats een reactie