Home » Social media » Geld verdienen met Instagram

Geld verdienen met Instagram

Er zijn veel manieren om aan extra geld te komen, bijvoorbeeld door je oude spullen te verkopen, of door een klusje te doen voor iemand. Wist je dat je ook geld kunt verdienen met Instagram? Heb je een account en kun je wel een extra zakcentje gebruiken? Lees dan dit artikel eens door!

 

Jouw Insta account interessanter dan je denkt

instagram-geld-1Heb je een Instagram account met minimaal 1000 volgers, dan kun je al geld verdienen! Er zijn namelijk verschillende methodes om geld te verdienen met Instagram. Hoe meer volgers, hoe groter de verdiensten kunnen worden. In de eerste stap wil je wellicht werken aan het krijgen van meer volgers. Dan kan op verschillende manieren waaronder door andere mensen te volgen en te liken. Mensen gaan dan jouw vaak terug liken en volgen. Zodoende wordt je account nog interessanter.

 

Downloaden

Een van de methodes, en daar heb je geen duizenden volgers voor nodig, is een methode waarbij men een app download. Per download verdien je tussen de 25 en 50 cent! De verdiensten kunnen flink oplopen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een post te plaatsen op je eigen Insta account. Klikken mensen daarop en downloaden ze een van de leuke apps, dan krijg je op je account de verdiensten bijgeschreven. Deze verdiensten laat je eenvoudig op je bankrekening uitbetalen en zo kun je geld verdienen met Instagram.

 

Reclameblokken

Heb je een groter aantal volgers op je Insta account, en denk daarbij aan 10K of meer, dan zijn er andere lucratieve methodes die je kunt inzetten. Als voorbeeld kun je reclame ruimte gaan verhuren op je account. Per reclameblok kunnen de verdiensten flink oplopen, afhankelijk van de doelgroep en het aantal volgers.

 

Leads

Een andere methode om te verdienen met Instagram is door leads aan te winnen voor bedrijven. Een voorbeeld van een lead is dat iemand zich aanmeld op een datingsite of casinosite. De verdiensten zijn zeer behoorlijk want je kunt er wel 3 euro per lead mee verdienen!

 

Volgers kopen

Volgers kopen gaat eenvoudig en kan al voor weinig geld. Dat bewijst https://socialmediakoning.nl/
Hier kun je namelijk al voor minder dan tien euro, honderden volgers kopen! Heb je nog geen insta page met veel volgers, dan kun je die met een kleine investering zeer lucratief maken!