Home » Seo » Professionele website bouwer

Professionele website bouwer

Heb je een website nodig of wil je een betere website hebben? Kies dan voor een professionele website bouwer! In dit artikel leggen we je uit waarom je een professionele website bouwer wilt hebben en niet een bouwer die de SEO trucjes niet volledig onder controle heeft.

 

SEO vriendelijke website

Google is een van de meest gebruikte zoekmachines in Nederland. Ongeveer 75% van de mensen gebruikt Google. Hier komen straks dan ook nagenoeg alle klanten vandaan. Google, maar ook andere zoekmachines, stellen eigenlijk steeds hogere eisen aan een website. Het einddoel is namelijk om de bezoeker een snelle en gebruiksvriendelijke website aan te bieden. Mobiel responsive is bijvoorbeeld erg belangrijk omdat 70% van de internetters op een mobiele telefoon of tablet een website bezoekt. Daarnaast moet een site vlot reageren omdat je geen zin hebt om lang te wachten voordat je beeld krijgt. Een professionele website bouwer houd met al deze factoren rekening en zorgt ervoor dat je site zoekmachine vriendelijk wordt. Google plaatst alleen de meest vriendelijke sites bovenaan. Laat je deze door een deskundig bedrijf bouwen, dan zal hij beter presteren en hoger scoren. Je investering verdien je snel terug want snel gevonden worden betekent ook meer klanten krijgen.

 

Een veelgemaakte fout

De meeste webbouwers kijken puur en alleen naar het design. De website ziet er dan ook schitterend uit maar is bagger traag. Hoe komt dit? Nou, ze gebruiken afbeeldingen als voorbeeld in de hoogste kwaliteit zonder ze te comprimeren. De kwaliteit is vele malen hoger dan je tablet of mobiel kan weergeven, dus eigenlijk overbodig. Hoe mooier de afbeeldingen, hoe meer data er ingeladen moet worden. Zeker wanneer je een minder snelle internetverbinding hebt, denk aan 3G of 4G buitenshuis, en aan een databundel, wil je niet vele megabytes inladen om een website te bezoeken. Een professionele website bouwer houd met al deze zaken rekening en zoekt een goede balans tussen performance en design.

Categorieën Seo