Home » Overige » Slavenarmband

Slavenarmband

De slavenarmband behoort tot de populairste soorten armbanden. Sterker nog, slavenarmbanden staan hoog in de favorietenlijst van alle sieraden! Dat is heel goed te verklaren, een slavenarmband is comfortabel om te dragen en ze zien er fantastisch uit. Als je online jouw slavenarmband koopt bespaar je ook nog eens flink op de aanschafprijs. Goud, zilver of een ander materiaal, met een slavenarmband kom je altijd goed voor de dag!

 

Lange historie van de slavenarmband

Zoals de naam al doet vermoeden komt de slavenarmband uit een donkere periode uit de geschiedenis. Slaven werden geketend met armbanden, het was een symbool van onderdrukking. Toch is de slavenarmband niet in alle culturen op die manier gebruikt. In Romeinse tijden werden slavenarmbanden prachtig versierd met edelstenen en andere decoraties. Dit is het soort slavenarmband die we nu dragen, een prachtige accessoire voor elke gelegenheid.

 

Is alles goud wat er blinkt?

Als je een prachtige slavenarmband ziet in de webshop en je kijkt vervolgens naar de prijs is het haast niet te geloven dat het echt goud is. Een gouden slavenarmband met een lage prijs is vaak verguld ofwel “gold plated”. Er zit een dun laagje echt goud rondom een kern van een ander materiaal. Dat is niet alleen voordelig in prijs, de slavenarmband wordt er vaak ook sterker door. Goud is een zacht metaal, door goud te combineren met andere materialen krijg je veel sterkere sieraden.

 

Zoveel mensen, zoveel stijlen

Er zijn erg veel soorten slavenarmband, de voornaamste overeenkomst is het draagcomfort. Een slavenarmband heeft doorgaans een handige sluiting die vaak onderdeel uitmaakt van het opvallende design. Kies je voor klassiek, punk, opvallend of subtiel? Het maakt niet uit wat jouw voorkeur heeft, je zult in de webshop altijd een passende slavenarmband vinden voor een scherpe prijs.

 

Begin nu met shoppen

Bekijk zelf de complete collectie slavenarmbanden in de webshop en plaats jouw bestelling. Je kunt rekenen op een 14 dagen zichttermijn, veilig betalen en een uitstekende service. Je kunt de collectie op verschillende manieren sorteren, bijvoorbeeld op prijs, populariteit of bekijk direct de nieuwste sieraden. Waar je ook voor kiest, je betaalt geen cent teveel voor de slavenarmband van jouw keuze!