Home » Overige » Gratis SEO check

Gratis SEO check

Een gratis SEO check is dé manier om erachter te komen wat de verbeterpunten zijn van je website. Een website goed laten scoren gaat niet vanzelf. Hier is namelijk SEO voor nodig. In totaal zijn er 200 SEO factoren bekend die een rol spelen in de vindbaarheid. Aan hoe meer factoren je voldoen, hoe hoger je zult eindigen in Google met je website. 

 

Seo audit

Een SEO check wordt ook wel een Seo audit genoemd. Bij een Seo audit wordt er gekeken naar de verbeterpunten van je website. De Seo audit is gratis en daarbij wordt je website op ruim 70 punten gecontroleerd. Dit zijn de 70 belangrijkste punten en aan hoe meer punten je voldoet, en goed scoort, hoe hoger je website ook zal gaan scoren. Wanneer je website niet goed scoort, dan heb je er immers niet veel aan. Alleen wanneer je een goed scorende website hebt zul je bezoekers trekken, en met bezoekers kun je klanten aanwinnen en sales gaan genereren. De Seo audit is dus heel waardevol zoals je begrijpt.

 

Binnen 1 minuut in je mailbox

Veel partijen bieden een gratis SEO check aan, maar daar moet je soms dagen op wachten. Jij wilt verder, en iedere dag die je moet wachten, kost je uiteindelijk weer bezoekers en dus ook klanten. Met de Seo audit van Webcare4all heb je de analyse in slechts 1 minuut in je mailbox zitten, en weet je dus ook meteen wat de verbeterpunten zijn. Je krijgt een overzichtelijk rapport welke gratis en vrijblijvend is. 

 

Waarom is Seo belangrijk

De zoekmachine Google vind gebruiksvriendelijke websites heel belangrijk en daar hoort ook een stukje optimalisatie en techniek bij. Google gebruikers willen immers alleen goede websites bezoeken, en niet sites in de lijst tegenkomen die traag reageren, slecht functioneren, en er niet uitzien. Vandaar dat SEO belangrijk is. Door te voldoen aan alle SEO punten zal je website hoger scoren, want Google weet dan dat jouw website wel in de smaak valt bij bezoekers.

 

Meer klanten met een goede website

Wanneer je een goede website hebt, en dan kijken we alleen naar de SEO aspecten, dan zul je meer klanten omzetten met je website. Je bent dan immers beter vindbaar en kunt dan ook rekenen op meer bezoekers. Hoe meer bezoekers je krijgt, hoe meer klanten je daaruit kunt halen. 

Om een lang verhaal kort te maken gaat een gratis SEO check oftewel een Seo audit zeker het verschil maken. Het is gratis en vrijblijvend, dus probeer het risicovrij uit!