Home » Mode » Ring kopen online

Ring kopen online

Via internet kun je vele prachtige ringen kopen in alle soorten en maten. Het is wel belangrijk voordat je een bestelling plaatst eerst jouw vinger op te meten. Hoe werkt dat en welke soorten ringen kun je kopen? Lees snel verder!

 

Meet jouw vingers

Online ringen kopen is makkelijk, je moet wel weten welke maat je moet bestellen. Er zijn ringen die niet helemaal rondom lopen, die kun je voor meer maten gebruiken omdat er wat speling op zit. Als je een ring op maat wilt bestellen moet je eerst goed de omtrek van jouw vinger meten. Houd rekening met de volgende tips:

 

  1. Ringmaten hebben een diameter
  2. Meet bij jezelf de omtrek van de vinger
  3. Deel de omtrek door 3,14 voor de juiste maat
  4. Of kijk op de website naar de matentabel

 

Als je een ring hebt die goed past kun je daar de diameter eenvoudig van opmeten. Als je de niet hebt kun je een strookje papier om je vinger leggen en die duidelijk aftekenen. Meet het strookje op, deel de lengte door 3,14 en je weet de maat van de ring.

 

Damesmaten variëren van 16mm tot 22mm, dat staat ongeveer gelijk aan een omtrek van 50mm tot 63mm. In Europa wordt de diameter als maat genomen, in de rest van de wereld wordt de omtrek gebruikt.

 

Ring kopen op afstand

In de online shop vindt je gouden ringen, handgemaakte ringen, ringen met juwelen, trendy ringen en nog veel meer. Door jouw ringmaat vooraf te bepalen wordt ringen kopen heel eenvoudig. Mocht je toch een ring online bestellen die niet lekker zit kun je deze retour sturen. Je hebt daarvoor 14 dagen de tijd. Zo koop je nooit een ring die je niet kunt dragen.

 

Neem snel een kijkje in de vele categorieën met prachtige ringen, er zit ongetwijfeld iets voor jou bij. De mooiste ringen kopen doe je uiteraard in onze webshop!

Plaats een reactie