Home » Koken » Big Green Egg Accessoires

Big Green Egg Accessoires

De Big Green Egg is een barbecue die ontzettend veelzijdig is. Je kunt er mee roken, koken, grillen, bakken en braden. De temperatuurregeling en temperatuurmeter geven je bovendien de maximale controle. De mogelijkheden bij dit grote groene ei zijn eindeloos. Zeker wanneer de beschikt over de juiste accessoires.

 

De accessoires

Er zijn meer dan 50 Big Green Egg Accessoires te koop waarmee je alles uit je outdoor cooker kunt halen. Met de accessoires kun je de Big Green Egg nog completer maken en verder uitbouwen tot een nog groter geheel. Hieronder tref je een aantal nuttige accessoires aan om nog meer te kunnen genieten vaan je bbq.

 

wood-chip-green-eggWood chips

Wood chips zijn geweekte houtsnippers welke je over de kolen heen kunt strooien. Hierdoor kun je ingrediënten, waaronder vlees, gaan roken. Er zijn verschillende smaken verkrijgbaar waaronder apple, cherry, hickory en pecan.

 

steel-rings-green-eggStainless steel grill rings

Wil je paprika’s, appels, artisjokken of uien garen, dan kun je de stainless steel grill rings gebruiken om ze op hun plek te houden. De ingrediënten spies je eenvoudig op de metalen pin. De ring zorgt voor de perfecte luchtcirculatie zodat alles gelijkmatig gaar wordt. De Stainless steel grill rings koop je per 3.

 

organic-lump-green-eggPremium organic lump charcoal

Goede houtskool is natuurlijk de basis van de Big Green Egg barbeque. Het voordeel van de Premium organic lump charcoal is dat ze zorgen dat de gewenste temperatuur goed bereikt kan worden en dat ze zorgen voor een nog betere smaak. Deze kooltjes bestaan uit 80% eikenhout en 20% walnoothout.

 

Big Green Egg accessoires kopen

Wil je Big Green Egg acccessoires kopen dan moet je beslist naar de bbqgreeneggstore gaan. Deze online winkel biedt namelijk veel meer dan de accessoires en de green eggs zelf aan. Je vind er ook veel nuttige tips, recepten en kunt bovendien een workshop volgen!

Plaats een reactie