Home » Inrichting » Verwarm je Hotyoga Studio met een infrarood verwarming

Verwarm je Hotyoga Studio met een infrarood verwarming

Verbeter de kwaliteit van je hotyoga studio met de aanschaf van een hotyoga infrarood verwarming! Je zult het misschien niet verwachten, maar de totaalbeleving van jouw yogalessen zal veel fijner en energieker worden. Logischerwijs heb je een radiator of een vloerverwarming aangeschaft om je werkruimte te verwarmen, misschien zaten deze zelfs al in de ruimte en heb je er weinig aan hoeven doen. In jouw ogen was dit destijds ideaal. Toch is dit maar schijn, er is een veel moderner en voordeliger systeem waarmee je tegelijkertijd zorgt voor een betere ervaring voor je klanten!

 

Waarom kiezen voor infrarood verwarming?

Omdat je Hotyoga Studio op deze manier veel efficiënter verwarmd wordt. Het is meer dan alleen een gebruiksmiddel, je creëert een energieke en fijne omgeving en dit zul je merken aan de resultaten. Een effectieve verrijking van je praktijkruimte. Een ouderwetse condensverwarming kost veel energie en daarmee ook een hoop geld. Het voegt niets toe aan de sfeer en daarbij heb je last van een droge lucht en misschien zelfs schimmel. Daar heb je toch veel te weinig profijt van? En dat terwijl het ook veel beter en voordeliger kan!

 

De bijkomende voordelen van stralingswarmte

huidige verwarmingssysteem werkt door middel van luchtverwarming- en verplaatsing, hierdoor kost het veel energie en duurt het lang voor je er iets van merkt. Dankzij stralingsverwarming heb je veel lagere energiekosten, daar je hiermee weinig verbruikt. Infrarood verwarming in je Hotyoga Studio zorgt dat je, dankzij de stralingen, meteen de warmte voelt op je huid. Je behoudt de juiste vochtigheidsgraad in de ruimte en hebt een goede, stabiele temperatuur in je praktijk. Schimmel en condensatie zijn hierbij niet langer welkom!

 

Ga voor meer resultaat

Wees verstandig en bespaar op je verwarmingssysteem met behulp van een energiezuiniger en gezonder alternatief. Personen en objecten worden direct verwarmd, de rest van de ruimte wordt hierna geleidelijk aan en zeeraangenaam opgewarmd. Help je onderneming verder met de aanschaf van en infrarood verwarming voor je Hotyoga Studio!