Home » Huis » Een infrarood verwarming voor in jouw woning

Een infrarood verwarming voor in jouw woning

Benieuwd naar een infrarood verwarming en wat deze kan betekenen voor jou woning? Er is nog weinig over bekend, dit terwijl het een goede en energiezuinige manier is van verwarmen. Er komen veel voordelen bij kijken. De stralingsverwarming neemt weinig ruimte is en daarbij is het een prachtig object. Super stijlvol en het past ieder interieur. Met een infrarood verwarmingspaneel ben je milieubewust bezig en je visite zal niet eens merken dat het systeem verwerkt zit in dit strakke object. Complimenten kun je zeker verwachten! Lees verder voor meer informatie over de mogelijkheden.

 

De bijkomende voordelen van een stralingsverwarming

Je bent waarschijnlijk goed bekend met de radiator en de werking ervan. Zo ook met de vloerverwarming, welke in steeds meer woningen te vinden is. Natuurlijk hebben deze goede kenmerken en voordelen, toch zijn ze in vergelijking met een infrarood verwarming toch een tegenvaller. De panelen worden zeer heet, de temperatuur ligt veel hoger dan die van een radiator of andere condensverwarming, maar je zult je er niet aan branden. Ze zijn super zuinig en je haalt er veel meer uit. Daarbij krijg je door de directe straling geen last van droge lucht en daarbij komende kwalen. Denk aan schimmel en condens, welke lastig te bestrijden zijn. De stralingswarmte bereikt direct personen en eventuele objecten in een ruimte, waardoor je meteen de warmte voelt.

 

Mooi en voordelig

Je hebt geen last meer van een lelijke, ouderwetse verwarming die niet optimaal werkt. Kies je eigen paneel uit en je bent helemaal hip! Je hebt keuze uit glas en metaal, ook kun je kiezen voor een afbeelding op je paneel. Na aanschaf van je paneel heb je geen last meer van hoge kosten en vervelende rekeningen, ze zijn zo zuinig dat je er alleen maar op zult besparen! Goed voor het milieu en voor je portemonnee. Kies je paneel eenvoudig online en bestel je infrarood verwarming online.