Home » Gezondheid » Medium en paragnosten chat

Medium en paragnosten chat

Iedereen maakt het wel eens mee, dat je heel graag een antwoord zou krijgen op je brandende vragen. Vaak zijn deze vragen persoonlijk en kun je er bij niemand mee terecht, althans bijna niemand. Gelukkig zijn er op aarde wel een aantal mensen die je hiermee kunnen helpen. Denk maar eens aan mediums en paragnosten. Deze mensen beschikken over een gave waarmee ze wel het antwoord kunnen geven op al je vragen. In principe kun je bijna alles vragen, van vragen over de liefde tot vragen over rijkdom en succes. Welke brandende vraag heb jij eigenlijk?

 

Meer over paragnosten en mediums

Veel mensen weten niet precies wat een paragnost is en wat een medium is. Zeker wanneer je onbekend bent in deze wereld, is het misschien iets lastig om te begrijpen. Een medium is een persoon die kan spreken voor entiteiten die zich in de normale wereld niet verstaanbaar kunnen maken. Het medium hoort hen dus wel en geeft de informatie door aan de vragensteller. Bij entiteiten kun je denken aan geesten van overleden personen of bijvoorbeeld engelen. Een paragnost is een verzamelnaam voor mensen die gebeurtenissen kunnen waarnemen uit het heden, verleden en toekomst. Wil jij je toekomst laten voorspellen, dan kun je hiervoor bijvoorbeeld een paragnost aanspreken.

 

Gebruikte methodes

In de wereld van paragnosten worden verschillende methoden gebruikt om aan antwoorden te komen. Iedere paragnost heeft zo zijn of haar eigen specialisatie en methoden. Numerologie, tarotkaarten leggen en pendelen zijn bekende methodes. Bij numerologie gaat het vooral om cijfers. Een datum als voorbeeld zegt veel meer dan je denkt. Niet alleen cijfers maar ook letters kunnen in de numerologie gebruikt worden om aan antwoorden te komen. Een paragnost zal je een heldere uitleg geven, zodat ook jij het zult begrijpen. Bij tarotkaarten worden er kaarten op tafel gelegd, nadat je een vraag hebt gesteld. De kaarten zijn voorzien van een unieke afbeeldingen welke je vraag dan beantwoord. Bij pendelen wordt er met een pendel, welke bestaat uit een druppelvormige hangen en ketting, gependelt. De pendel hangt stil wanneer er geen vraag is gesteld of geen antwoord is gegeven. Zodra de pendel in beweging komt, wordt er een antwoord gegeven. De beweging van de pendel bepaalt het antwoord op de vraag. Hiermee kunnen uitstekend ja en nee vragen worden beantwoord.

Krijg elke vraag beantwoord via de medium en paragnosten chat.