Home » Gezondheid » Een zonnebank huren, makkelijk en veel voordeliger

Een zonnebank huren, makkelijk en veel voordeliger

Wist je dat je ook een zonnebank kunt huren? Veel mensen gaan naar een zonnebankcentrum maar het kan ook thuis. Thuis zonnen heeft veel voordelen. Je kunt namelijk op ieder gewenst moment even onder de zonnebank duiken en bent daarmee ook een stuk minder tijd kwijt. Je hoeft dus niet een afspraak te maken bij een zonnebankstudio en op je beurt te wachten. Je hoeft er dus ook niet heen te rijden, want de bank staat gewoon bij jouw thuis!

 

Wanneer je een zonnebank wilt huren, dan moet je even zoeken naar zonnebank verhuur. Je komt dan uit op Bolawi-rent.nl welke zonnebanken verhuurt. Een complete sunmobile of zonnebank huren kan al vanaf 90,- euro. Een langere periode betekent meer korting en daardoor daalt de prijs per week die je kwijt bent.

 

Eenvoudig besparen

Wanneer je met het hele gezin 2 maal per week naar de zonnebank gaat ben je een stuk duurder uit dan wanneer je voor zonnebank huren kiest. Daarbij tellen we de brandstofkosten en de tijd nog niet eens mee want je kunt voor plusminus 1 euro per persoon heerlijk thuis zonnen! Bovendien spaart het je enorm veel tijd want de meeste mensen zijn al snel 30 minuten tijd kwijt om een zonnebankstudio te bezoeken.

 

Veilig bruin worden

De zonnebank is de ideale manier om gecontroleerd bruin te worden. Bij een zonnebank ga je namelijk tussen de 10 en 20 minuten zonnen en daardoor zal je niet snel verbranden maar wel snel kleuren. In de natuurlijke zon stel je de huid veel langer bloot aan de zon waardoor de kans op verbranding groter is.

 

Tip voor het zonnen

Zorg ervoor dat je de huid altijd goed hydrateert. Met zonnen in het algemeen wordt de huid uitgedroogd en daarom is hydrateren verstandig. Hiervoor kun je voor het zonnen een bodylotion of zonnecosmetica met bruiningsversneller gebruiken en na het zonnen een aftersun. Het belangrijkste van het smeermiddel is dat het vochtinbrengend is.