Home » Cultuur » Grand Canyon Helikopter Tours

Grand Canyon Helikopter Tours

Wie een onvergetelijke ervaring wilt opdoen, moet zeker eens een van de 7 wereldwonderen vanuit een helikopter doen. We hebben het hier over de Grand Canyon! Deze tour zal zoveel indruk op je gaan maken, dat je het voor de rest van je leven niet meer gaat vergeten.

De Grand Canyon

In het noorden van Arizona (Amerika), bevindt zich een diepe en brede kloof. De kloof is miljoenen jaren geleden ontstaan door het water. De kloof wordt geschat op een leeftijd van 70 miljard jaar. Het gesteente zelf, dat is bloot komen te liggen, wordt geschat op 2 miljard jaar.

De Grand Canyon heeft een indrukwekkende omvang van 435 kilometer lang en tussen de 15 en 29 kilometer breed, en kent dieptes van 1,6 kilometer. Zou je door de Grand Canyon zelf gaan lopen, dan zie je er heel weinig van. Daarom is een helicopter tour zo indrukwekkend. Met de helikopter kun je ook op een zeer lage hoogte vliegen en alles rustig van dichtbij bekijken. Met een normaal vliegtuig zou dat onmogelijk zijn.


Rondreis Amerika

Wanneer je een rondreis doet in Amerika, dan is het zeker aan te raden om een Helicopter Grand Canyon tour vooraf te reserveren. Hierdoor weet je zeker dat je op dat moment mee kunt en dat er plek is. De helicopter tour is namelijk bijzonder populair. Reserveren kan eenvoudig online. Zeker wanneer je met een reisgezelschap een rondreis in Amerika gaat doen, dan is vooraf reserveren een absolute must. Annuleren van een rondvlucht kan zonder kosten, mits je dit minimaal 24 uur van te voren doet.  Je loopt dus weinig risico.

Wil je de ervaring van je leven, en ga je toch Amerika bezoeken? Bezoek dan absoluut de Grand Canyon met een helicopter. Deze ervaring ga je namelijk nooit meer vergeten. Neem een goede camera mee, want deze beelden wil je absoluut gaan vastleggen!