Home » Beauty » Veilig en goedkoop je tanden bleken

Veilig en goedkoop je tanden bleken

logo-witgebitBij tanden bleken wordt vaak de vraag gesteld of de behandeling pijn doet. Bij Witgebit is de behandeling altijd zonder pijn. Je voelt er echt helemaal niets van. Het is niet te vergelijken met een tandarts omdat tanden bleken daar niets mee te maken heeft.

Soms hoor je wel eens dat tanden bleken schadelijk voor je gebit kan zijn. Wanneer je jouw tanden laat bleken bij Witgebit dan hoef jij je daar geen zorgen over te maken. De techniek is namelijk niet hetzelfde als sommige behandelaars toepassen. Witgebit is namelijk een professioneel tandenbleker welke werkt met een revolutionaire methode. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van een techniek op basis van kokosnootolie en zonnebloemolie. Hierdoor wordt de hardheid van je tandglazuur niet aangetast. De schadelijkheid van het drinken van een blikje cola is 3x schadelijker dan je tanden 6 uur lang achter elkaar laten bleken met de methode van Witgebit. Dan te bedenken dat de meest uitgebreide behandeling niet langer dan 2 uur duurt. De methode is dus volkomen veilig.

Wat mag je wel en niet eten

Er zijn een aantal dingen die je niet direct mag eten of drinken. Sowieso wordt aanbevolen om de eerst 3 uur niets te eten of drinken behalve bron- of kraanwater. Vanaf het moment dat je tanden laat bleken wordt er geadviseerd om de eerste 24 uur niet te roken en geen koffie, thee of rode wijn te drinken. Ook aardbeien, rode bieten, kersen en tomaten ketchup worden afgeraden te consumeren.

Spotgoedkoop tanden bleken

Tanden bleken kost soms een hoop geld. Echter is de techniek van Witgebit niet alleen revolutionair maar zijn de prijzen ook bijzonder laag. Je kunt namelijk al vanaf 24,95 euro je tanden laten bleken. Hiervoor krijg je een behandeling van 2 keer 22 minuten. Wil je extra korting ontvangen? Maak dan een afspraak voor een vriend of vriendin waarmee je samen komt. Hierdoor wordt jullie behandeling nog goedkoper!

witgebit-tanden

Plaats een reactie