Home » Auto » Snel je auto verkopen via Besteautobod.nl

Snel je auto verkopen via Besteautobod.nl

Wie zijn of haar auto snel wil verkopen moet beslist bij Besteautobod.nl zijn! Niet alleen krijg je de beste prijs terug voor je auto maar het scheelt je ook een hoop gedoe. Binnen 24 uur kunnen we jouw auto verkopen voor de beste prijs. Onze online autoveiling is helemaal gratis en verplicht je tot niets.

 

Aanmelden is zo gebeurt

Binnen enkele minuten heb je jouw auto aangemeld op Besteautobod.nl. Als eerst voer je het kenteken in. Het systeem zoek de gegevens van de auto erbij en vult deze alvast in. Naast wat gegevens over de staat van de auto worden ook persoonlijke gegevens gevraagd. Deze blijven beschermd en komen niet in handen van derden. De privacy blijft te allen tijde beschermd.

auto-aanmelden-op-besteautobod

Automakelaars controleren de aanmelding

De ervaren automakelaars controleren de aanmelding zorgvuldig en nemen indien nodig nog even contact op. Zodra alle benodigde informatie compleet is dan kan de auto in de veiling worden geplaatst.

 

De 24 uurs veiling

24-uurs-veiling-autoZodra de auto in de autoveiling komt te staan dan gaat de klok lopen. Autobedrijven worden automatisch geïnformeerd over een nieuw object en dat is jouw auto. Zij kunnen zodra de auto zichtbaar is beginnen met bieden. De autobedrijven zien wat het huidige bod is en kunnen nog hoger gaan bieden. Na 24 uur stopt de veiling en krijg je het hoogste bod in de mail. Is het bod interessant dan kun je de auto meteen verkopen. Het bod is namelijk gegarandeerd en dat betekent dat dit ook daadwerkelijk het bedrag is dat je voor je auto terugkrijgt.

 

De aangesloten autobedrijven

rdw-erkend-logoAlle aangesloten autobedrijven zijn RDW erkend en worden regelmatig gescreend. Er is een strenge procedure waaraan de autobedrijven moeten voldoen anders mogen zij geen deel uitmaken van de autoveiling. Hierdoor loop je geen enkel risico als verkoper.

 

Geen kosten en geen risico

De gehele autoveiling is gratis! Je betaald dus helemaal niets om je auto te verkopen. Even samengevat:

  • Aanmelden = gratis
  • Bod ontvangen = gratis
  • Auto verkopen = gratis

 

Niet verplicht om te verkopen

Het bod is vrijblijvend. Hiermee kun je doen wat je wilt. Wil je de auto verkopen dan krijg je het voorgestelde bod daadwerkelijk in handen. Wil je de auto niet verkopen dan is dat ook prima natuurlijk. Het bod is immers vrijblijvend.

 

Voordeel t.o.v. inruilen

Was je van plan je auto in te ruilen? Kijk dan nog eerst even wat je er voor terug kunt krijgen via de autoveiling van Besteautobod.nl! Het is vrijblijvend en kost je niets. 75% van de mensen die van plan was de auto in te ruilen hebben uiteindelijk hun auto verkocht via Besteautobod. Dit komt omdat zij veel meer voor de auto terug kregen. Weten hoeveel voordeel jij eruit kunt halen? Meld je auto dan vrijblijvend aan op de website.

Plaats een reactie