Home » Auto » Gratis en snel je auto verkopen

Gratis en snel je auto verkopen

Je auto verkopen kan gratis en snel via BesteAutobod.nl

logo-besteautobodBinnen 1 dag verkoop jij je auto voor de beste prijs. Meer dan 5.000 aangesloten autobedrijven kunnen een bod uitbrengen op jouw auto. Het beste bod maken wij aan je kenbaar en jij beslist of je de auto wil verkopen voor het bod of niet. De gehele autoveiling van BesteAutobod is gratis! Je betaald dus nooit voor het aanmelden, het ontvangen van een bod of bij de verkoop. Hierdoor loop je geen risico en kun je profiteren van de beste prijs voor jouw auto.

Snel je auto verkopen

Verkoop je auto in 1 dag tijd! Vanaf het moment dat de auto in onze autoveiling staat gaat de teller lopen en hebben autobedrijven 24 uur de tijd om auto-verkopeneen bod uit te brengen. Het hoogste bod is voor de bieders zichtbaar en zorgt ervoor dat zij over elkaar heen gaan bieden. Doordat er meer dan 5.000 autobedrijven aangesloten zijn, is de kans vele malen groter dat er een zeer interessant bod uit de veiling voorkomt. Hier pluk je als verkoper dus de vruchten van. Na 24 uur wordt het hoogste bod bekend gemaakt en daarmee kun je doen wat je wilt. Je hebt 3 dagen de tijd om daar over na te denken. Daarna mag de potentiële koper het bod intrekken waarmee hij dus mogelijk vervalt. Beslis je binnen de 3 dagen en ga je akkoord dan ben je verzekerd van de verkoopprijs. Het hoogste bod is namelijk gegarandeerd het bedrag wat je voor de auto terugkrijgt.

Geen risico en geen kosten

geen-risicoBij BesteAutobod loop je geen risico omdat je niets betaald en niet verplicht bent om de auto te verkopen. In tegenstelling tot veel andere autoveilingen betaal je bij ons dus niets. Geen kosten voor het aanmelden of het verkopen van je auto. Jij beslist zelf wat je met het voorgestelde bod doet, accepteren of afwijzen. Bij acceptatie kun je de auto gegarandeerd voor het beste bod verkopen. Vooraf weet je dus exact wat je voor de auto terug krijgt. Geen gedoe met verkopen en geen tijd verspillen.

Probeer het zelf en kom naar https://besteautobod.nl/

Plaats een reactie