Home » Auto » Gratis je auto laten taxeren

Gratis je auto laten taxeren

Loop je ook met de vraag rond van wat je auto waard is? Er zijn natuurlijk verschillende manieren om achter de verkoopprijs/waarde te komen, maar vaak is dat weer per situatie verschillend. De prijs die je voor je auto terug kunt krijgen is afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan uiterlijke en technische staat. Logischerwijze is een auto met een flinke deuk of achterstallig onderhoud een stuk minder waard dan een blinkende bolide. Daarnaast geeft de garage op de hoek je er een andere prijs voor terug dan een particulier via Marktplaats. https://gratistaxatieauto.nl/ is in het leven geroepen om het je een stuk makkelijker te maken. Hier kun je namelijk gratis en vrijblijvend je auto laten taxeren waarbij je snel te weten komt wat je auto echt waard is en waarvoor je hem ook echt kunt verkopen.

 

RDW erkende autobedrijven

rdw-logo-autoGratisTaxatieAuto heeft een groot netwerk aan RDW erkende autobedrijven en legt daaraan de auto voor. Deze bedrijven kunnen online de auto bekijken en een prijs erop plakken. Hiervoor krijgen zij 24 uur de tijd. Na die 24 uur is het bieden niet meer mogelijk en wordt het hoogste bod er tussenuit gehaald. Dit bod wordt naar je doorgestuurd en zo weet jij wat het hoogst behaalde bod is. Dit bod is niet zomaar een bod maar ook een daadwerkelijke verkoopprijs. Je kunt namelijk met een druk op de knop de auto verkopen tegen het hoogste bod. Je kunt dus gegarandeerd je auto verkopen! GratisTaxatieAuto is geheel gratis en vrijblijvend. Je maakt geen kosten en bent niet verplicht om je auto te verkopen. Was je er alleen op uit om te weten te komen wat een RDW erkend autobedrijf voor je auto zou teruggeven, dan is dit de manier.

 

Voordeel van RDW erkende bedrijven

Een RDW erkend bedrijf kan zelf het vrijwaringsbewijs opmaken. Dat betekent dat de auto door het bedrijf zelf overgeschreven kan worden. Het bedrijf meldt namelijk de auto af bij de RDW en meldt de auto aan op hun eigen naar. Daarvoor zijn zij gerechtigd. Online zou je dan kunnen zien dat de auto is overgeschreven. Je hoeft hiervoor niet meer naar een overschrijvingspunt en dat scheelt je tijd.

 

schadeauto-verkopenOok met schade

Heb je een auto met schade, dan is het ook een goed idee om je auto te laten taxeren bij https://gratistaxatieauto.nl/. Heb je een kapotte zijruit of voorruit, een kras, een deuk, hagelschade, schade aan de lak, loslatende blanke lak of iets anders waardoor de auto lastiger te verkopen is? Laat hem dan taxeren en verkoop hem wellicht voor een goede prijs aan een RDW erkend autobedrijf! Aanmelden kost je niets.