Home » Auto » Direct je Dacia verkopen

Direct je Dacia verkopen

Direct je Dacia verkopen? Ga dan naar Gratis Mijn Auto Verkopen. Dat is namelijk de plek waar je binnen 24 uur je auto kunt verkopen voor de beste prijs.

Je Dacia is waarschijnlijk meer waard dan je denkt. Hoeveel hij precies waard is kom je snel te weten door hem vrijblijvend aan te melden. Meer dan 5000 RDW erkende autobedrijven bieden mee op je auto. Daardoor komt er altijd een goede prijs uit de veiling. Verkopen kan direct en voor het genoemde bod. Je hoeft zelf geen verkoper te spelen of een advertentietekst te verzinnen want je verkoopt je Dacia altijd aan een autobedrijf.

dacia-auto

Snel, makkelijk en simpel

Je Dacia verkopen kan binnen 1 dag. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is hem aan te melden bij de autoveiling. Je vult het kenteken in en vult de aanvullende informatie aan. Denk hierbij aan uiterlijke staat, technische staat en onderhoud. Ook opties die je bekend zijn mogen genoemd worden. Vervolgens komt de auto in de veiling te staan en kan het bieden beginnen. De autobedrijven krijgen een seintje zodra er een nieuwe auto is bijgekomen. Vanaf dat moment gaan de meeste bedrijven al een bod uitbrengen. De veiling loopt 24 uur. Vlak voor het einde gaat het bod opnieuw snel ophoog. Na 24 uur sluit de veiling en kan er niet meer geboden worden. Het hoogste bod wordt bekend gemaakt en daarvoor kun je de Dacia verkopen. Over de prijs hoef je later niet meer te onderhandelen want het bod is ook daadwerkelijk het bedrag dat je krijgt. Geen gedoe en razendsnel.

Wil je weten wat je Dacia waard is? Meld je auto dan gratis en vrijblijvend aan. Is het bod interessant dan kun je hem met een druk op de knop verkopen. Je hebt niets te verliezen dus probeer het gerust eens uit.