Home » Auto » De nieuw Nissan

De nieuw Nissan

Het automerk Nissan is een Japans automerk dat sinds 1933 al actief is met het bouwen van personenvoertuigen. Vroeger, voor 1983, drogen de auto’s de merknaam Datsun. Vandaag de dag werkt Nissan samen met Renault om kosten te besparen en efficiënter te kunnen werken.

Nissan modellen

Nissan is niet alleen bekend van de personenvoertuigen maar ook van bedrijfswagen. Wereldwijd rijden er namelijk ook bedrijfsbusjes en pickups rond van dit merk. Bekende auto’s zijn de Juke, Micra, Quashqai, Leaf, Pixo en Note. Nissan heeft ook een sportuitvoering met de modelnaam 370Z. Bekende terreinwagens zijn de Murano, de Pathfinder en de X-Trail. De meest bekende bedrijfsvoertuigen zijn de NV200, NV400, en de Primastar. Modellen welke al enige tijd het straatbeeld hebben verlaten zijn de Sunny, de Bluebird, Cherry, Almera en Primera.

De Nissan Micra

De Micra is een model dat al heel lang bestaat. Door de jaren heen heeft dit model vele facelifts ondergaan. Vandaag de dag is de Micra niet zomaar een kleine auto. Hij heeft namelijk een zeer volwassen karakter gekregen en concurreert met de grote dure merken. De auto is namelijk uitgerust met vele high tech snufjes waaronder een 360 graden inparkeersysteem waarbij alle voorbijgangers en objecten rondom de auto worden waargenomen. Optioneel kun je kiezen voor het verkeerborden herkenningsysteem. Wie kiest voor het Bose pakket krijgt er speakers in de voorste hoofdsteunen bij.

De Micra is volledig te customizen. Daarbij kun je zelf je eigen unieke Nissan Micra samenstellen. Zowel de kleuren aan de buitenkant als aan de binnenkant zijn geheel naar smaak te kiezen.

Nissan verkopen

Wie zijn of haar oude Nissan wil verkopen is bij Gratis Mijn Auto Verkopen aan het juiste adres. De autoveiling weet namelijk razendsnel het hoogste bod op je auto te realiseren. Meer dan 5000 autobedrijven met RDW erkenning zijn hierbij aangesloten. Je verkoopt je auto dus, mits je akkoord gaat met het bod, op een snelle en veilige manier voor de hoogste prijs. Weten wat jouw Nissan waard is? Meld je auto dan gratis en vrijblijvend aan!