Home » Auto » BMW verkopen binnen 24 uur

BMW verkopen binnen 24 uur

Je BMW verkopen binnen 24 uur voor een goede prijs? Dat kan alleen bij Gratis Mijn Auto Verkopen.

De enige manier hoe je snel, veilig en voor een goede prijs je BMW kunt verkopen is via de autoveiling. Hij levert meer geld op omdat er ruim 5000 autobedrijven actief zijn met bieden. De bedrijven zijn ieder RDW erkend en daardoor verkoop je veilig je auto. Het voordeel van een RDW erkend autobedrijf is:

  • Je ontvangt direct het vrijwaringsbewijs
  • Je ontvangt direct het afgesproken bedrag
  • Je hoeft niet naar een postkantoor of overschrijvingspunt
  • Je ontvangt al het papierwerk meteen

Hoe werkt de veiling?

De veiling werkt heel simpel. Je meldt je BMW aan door het kenteken in te vullen. Het systeem haalt alle informatie op bij de RDW en vult het alvast voor je in. Dit spaart jou weer wat tijd uit. Vervolgens kun je opgeven in welke staat de BMW verkeert. Is hij in prima conditie of is er iets mis? Ook kun je de aanwezige opties invullen en foto’s toevoegen. Zo krijgen de bieders een beter beeld van de auto en doen ze vaak een hoger bod. Verder hoef je niets te doen. Je hoeft dus geen verkoopverhaal te schrijven of verkoper uit te hangen.

Zodra de veiling sluit, en dat is na 24 uur, dan wordt het hoogste bod bekend gemaakt. Deze ontvang je in je mailbox. Het bod is gratis en vrijblijvend. Je maakt dus geen kosten en loopt ook geen risico. Vind je het bod interessant, dan kun je op de akkoord knop klikken. Hiermee verkoop je de auto voor het genoemde bod. Verder hoef je geen onderhandelingen aan te gaan want het bod is de daadwerkelijke verkoopprijs.

bmw-verkopen

Schades of technische problemen

Heeft je BMW een mankement, defect, schade of is hij niet door de APK keuring heen gekomen? Ook in deze gevallen kun je de BMW aanmelden bij Gratis Mijn Auto Verkopen. Je krijgt er altijd een hoger bedrag voor terug dan wanneer je de auto op een andere manier te koop zet. Probeer het zelf gratis en vrijblijvend uit!